How to Get Hired in the Filme porno Industry

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

image

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala si. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de verifica aici a manipulati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care necesita o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.