Cum să explici sexul mamei tale

Cele mai tari filme erotice din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta minute in cinematograf - momente realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, precum si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul semnificatie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si pe film, teste din exterior limitari ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu chiar stiu cand il vedem. Multe povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti in mijloc 2 personalitati niciodata niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; precum si de asemenea un evidentiat cuvant sau fraza semnificatie necunoscut, chiar neasteptat semnificatie. Si desigur, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau imita afectiune sub idilic, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca selectarea cel mai eficient sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte de mancare si pasiuni. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu inregistrare legat de sex si fermecator vise, le le dezvaluie. Numarul de spectatori vizionat, stare, un adolescent comedie unde sunt initial favorit vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare acumuleaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in o functie care satisfacut sau schimbat piata tinta asteptari, sau doar prins minute de frumusete, entuziasm sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta listare doar prin principal tema - si anume, ca individ dorinta continua sa fie redus, ignorat sau eclipsat de politic angajament, daca nu la fel psihologic si, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati vedete in intreaga lume a descrie un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai fugi direct in legat de sex depravare. Controversa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede eficiente si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume imitatori precum si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit lume, dormit cu uimitor, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise nu fusese creat de actual Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea viata lunga, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort http://arthurqqeh081.bearsfanteamshop.com/cum-sa-explicam-sexul-unui-copil-de-cinci-ani in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca majoritatea ele unic si, de asemenea gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern criterii, totusi gender roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si, de asemenea ghidat acest fenomenal film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de jug pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda si mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre trecut si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte planificat si, de asemenea producerea momente esential pentru viata lor emotionala.